





2014 Streets of St. Petersburg Participant Schedule

Tuesday, March 259:00am-1:00pmINDYCAR, Team Motor Coach, Hospitality and IMSP Load-In1:00-5:00pmLoad-In (Additional details to follow)Wednesday, March 267:00-10:00amStaging until 11:45am in Tropicana Field Parking Lots (Additional details to follow)10:00am-2:00pmLoad-In for USF2000, Pro Mazda, Indy Lights and Stadium Super TrucksThursday, March 277:00am-5:00pmUSF2000/Pro Mazda Tech9:00am-5:00pmIndy Lights Tech10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)12:15-2:15pmUNDYCAR Experience (2 conter and Event Car Bidge)		
1:00-5:00pmLoad-In (Additional details to follow)Wednesday, March 267:00-10:00amStaging until 11:45am in Tropicana Field Parking Lots (Additional details to follow10:00am-2:00pmLoad-In for USF2000, Pro Mazda, Indy Lights and Stadium Super TrucksThursday, March 277:00am-5:00pmUSF2000/Pro Mazda Tech9:00am-5:00pmIndy Lights Tech10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
Wednesday, March 267:00-10:00amStaging until 11:45am in Tropicana Field Parking Lots (Additional details to follow10:00am-2:00pmLoad-In for USF2000, Pro Mazda, Indy Lights and Stadium Super TrucksThursday, March 277:00am-5:00pmUSF2000/Pro Mazda Tech9:00am-5:00pmIndy Lights Tech10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
7:00-10:00amStaging until 11:45am in Tropicana Field Parking Lots (Additional details to follow10:00am-2:00pmLoad-In for USF2000, Pro Mazda, Indy Lights and Stadium Super TrucksThursday, March 277:00am-5:00pmUSF2000/Pro Mazda Tech9:00am-5:00pmIndy Lights Tech10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
10:00am-2:00pmLoad-In for USF2000, Pro Mazda, Indy Lights and Stadium Super TrucksThursday, March 277:00am-5:00pmUSF2000/Pro Mazda Tech9:00am-5:00pmIndy Lights Tech10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
Thursday, March 277:00am-5:00pmUSF2000/Pro Mazda Tech9:00am-5:00pmIndy Lights Tech10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
7:00am-5:00pmUSF2000/Pro Mazda Tech9:00am-5:00pmIndy Lights Tech10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
9:00am-5:00pm Indy Lights Tech 10:00am-3:30pm Mazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS 11:30am Media Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
10:00am-3:30pmMazda Road to Indy Summit (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium) ALL DRIVERS11:30amMedia Luncheon (Contact: Tamy Valkosky)		
12:15-2:15pm INDYCAR Experience (2-seater and Event Car Rides)		
1:00-4:00pm Road to Indy Credentials Open (Location: Series Transporter)		
2:30-3:00pm PWC Media Rides		
3:15-3:45pm Stadium Super Trucks Media Rides		
3:30pm Road to Indy Driver/Crew Chief Meeting (Mahaffey Theatre – 2 nd Floor Atrium)		
4:00-5:30pm Track Walk – All Participants (Golf Carts, Tuggers or Walking Only)		
6:00-9:00pm Grand Prix of St. Petersburg Welcome Party		
7:30pm Festival of States Parade		
Friday, March 28		
7:00am-6:00pm Garage Hours		
7:00am-5:00pm USF2000, Pro Mazda and Indy Lights Tech		
7:00am-2:00pm Road to Indy Credentials Open (Location: Hilton Hotel)		
8:00-8:30am USF2000 Practice 1 (30 Mins)		
8:35-9:05am Pro Mazda Practice 1 (30 Mins)		
9:20-9:45am PWC GT/GTS Practice 1 (25 Mins)		
10:00-10:45am IndyCar Series Practice 1 (45 Mins)		
11:00-12:00pm Promoter Session (Event Car Rides)		
12:15-12:45pm Stadium Super Truck Practice (30 Mins)		
1:00-1:45pm Indy Lights Practice 1 (45 Mins)		
2:00-2:45pm IndyCar Series Practice 2 (45 Mins)		
3:00-3:30pm USF2000 Practice 2 (30 Mins)		
3:35-4:05pm Pro Mazda Practice 2 (30 Mins)		
4:20-5:10pm PWC GT/GTS Practice 2 (50 Minutes)		
5:25-6:20pm Car Corral Laps (55 Minutes)		
6:30pm 5K Run		
Saturday, March 29		
7:00am-7:00pm Garage Hours		
7:00am-1:00pm Road to Indy Credentials Open (Location: Hilton Hotel)		
8:00am-6:30pm USF2000, Pro Mazda, Indy Lights Tech		
8:00-8:45am PWC GT/GTS Qualifying (45 Mins)		
9:00-9:45am Indy Lights Practice 2 (45 Mins)		

10:00-10:45am	IndyCar Series Practice 3 (45 Mins)
11:00-11:30am	USF2000 Qualifying (30 Mins)
11:15-11:45am	Indy Lights Autograph Session (INDYCAR FAN VILLAGE)
11:45-12:15pm	Pro Mazda Qualifying (30 Mins)
12:30-1:00pm	Stadium Super Trucks Race 1 (30 Mins)
1:00-1:30pm	USF2000/Pro Mazda Autograph Session (Select Drivers) (INDYCAR FAN VILLAGE)
1:15-1:45pm	Indy Lights Qualifying (30 Mins)
1:45pm	USF2000 Driver's Meeting (Location: Mahaffey Theatre)
2:00-3:10pm	IndyCar Series Qualifying (70 Mins)
2:45pm	Pro Mazda Driver's Meeting (Location: Mahaffey Theatre)
3:25-4:25pm	PWC GT/GTS Race 1 (60 Mins)
4:40-5:20pm	USF2000 Race 1 (40 Mins)
5:35-6:15pm	Pro Mazda Race 1 (40 Mins)
Sunday, March 30	
7:00am-6:00pm	Garage Hours
7:00am-12:30pm	Road to Indy Credentials Open (Location: Hilton Hotel)
7:30-8:00am	INDYCAR Ministry Chapel (Location: Andersen Promotions Hospitality)
8:00am-3:00pm	USF2000, Pro Mazda, Indy Lights Tech
8:00-8:45am	2-Seater and Event Car Rides (50 Mins)
8:50-9:30am	USF2000 Race 2 (40 Mins)
9:45-10:15am	IndyCar Series Warmup (30 Mins)
10:30am	Indy Lights Driver's Meeting (Location: Mahaffey Theatre)
10:30-11:10am	Pro Mazda Race 2 (40 Mins)
11:25a-12:25pm	PWC GT/GTS Race 2 (60 Mins)
12:47-1:45pm	Indy Lights Race (45 Laps; DSYE 12:40)
2:00-2:30pm	Stadium Super Truck Race 2 (30 Mins)
2:35pm	IndyCar Series Pre-Race
3:20pm	IndyCar Series DSYE/3:27pm Green Flag (110 Laps)