



GRAND PRIX OF PORTLAND (V4) SEPTEMBER 01 - 4, 2022

WEDNESDAY, AUGUST 31, 2022

8:30 AM - 1:00 PM CREDENTIALS OPEN – (AT THE TRACK – SERIES HOSPITALITY)

9:00 AM - RTI TEAMS LOAD-IN

9:00 AM - INDYCAR TEAMS LOAD-IN

12:00 PM - 5:00 PM TECH OPEN

3:00 PM - 5:00 PM TIRE SCANNING (OPEN TEST)

4:30 PM - 5:30 PM TRACK WALK - (GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY, TWO WHEELED VEHICLES ARE **NOT** ALLOWED)

THURSDAY, SEPTEMBER 1, 2022

7:30 AM - 4:30 PM TECH OPEN – (CLOSED FROM 12:00 PM – 1:00 PM)

8:00 AM - 2:00 PM CREDENTIALS OPEN - (HOLIDAY INN - COLUMBIA, RIVERFRONT)

9:00 AM - INDY LIGHTS TEAMS LOAD-IN

9:00 AM - 9:45 AM USF2000 TEST 1

10:00 AM - 10:45 AM INDY PRO 2000 TEST 1

10:00 AM - 12:00 PM TIRE SCANNING (RACE EVENT)

11:45 AM - 12:30 PM USF2000 TEST 2

4:00 PM

12:45 PM - 1:30 PM INDY PRO 2000 TEST 2 2:15 PM - 2:45 PM USF2000 PRACTICE

3:00 PM - 3:30 PM INDY PRO 2000 PRACTICE

4:00 PM - 4:30 PM INDY PRO 2000 DRIVERS MEETING - SERIES HOSPITALITY

4:30 PM - 5:30 PM TRACK WALK - (GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY, TWO WHEELED VEHICLES ARE **NOT** ALLOWED)

5:00 PM - TEAM OWNERS MEETING (INDY PRO 2000 & USF2000) – (SERIES HOSPITALITY)

USF2000 DRIVERS MEETING - SERIES HOSPITALITY

FRIDAY, SEPTEMBER 2, 2022

3:30 PM -

7:30 AM - 6:00 PM TECH OPEN – (CLOSED FROM 1:00 PM – 2:00 PM)

8:00 AM - 3:00 PM CREDENTIALS OPEN – (HOLIDAY INN - COLUMBIA, RIVERFRONT)

9:05 AM - 9:35 AM USF2000 QUALIFYING (20 MINUTES MAX GREEN)

9:55 AM - 10:25 AM INDY PRO 2000 QUALIFYING (20 MINUTES MAX GREEN)

11:20 AM - 12:05 PM USF2000 RACE 1 (25 LAPS OR 45 MIN)

12:15 PM - 1:15 PM INDYCAR AUTOGRAPH SESSION – FAN VILLAGE
12:20 PM - 1:10 PM INDY PRO 2000 RACE 1 (30 LAPS OR 50 MIN)

1:25 PM - 2:15 PM INDY LIGHTS PRACTICE 1

1:40 PM - 2:10 PM USF2000 AUTOGRAPH SESSION – FAN VILLAGE

2:30 PM - 3:45 PM INDYCAR PRACTICE 1

4:00 PM - 4:45 PM USF2000 RACE 2 (25 LAPS OR 45 MIN)

5:00 PM - 5:50 PM INDY PRO 2000 RACE 2 (30 LAPS OR 50 MIN)

6:05 PM - 7:05 PM ARCA PRACTICE







SATURDAY 3, 2022

| 8:00 AM - | 3:00 PM | TECH OPEN - (CLOSED FROM 12:00 PM - 1:00 PM) |
|------------|----------|---|
| 8:30 AM - | 1:30 PM | CREDENTIALS OPEN – (HOLIDAY INN - COULMBIA, RIVERFRONT) |
| 9:00 AM - | 10:00 AM | INDYCAR PRACTICE 2 |
| 10:15 AM - | 11:00 AM | USF2000 RACE 3 (25 LAPS OR 45 MIN) |
| 11:15 AM - | 11:55 AM | INDY LIGHTS PRACTICE 2 |
| 11:30 AM - | 12:00 PM | INDY PRO 2000 AUTOGRAPH SESSION – FAN VILLAGE |
| 12:05 PM - | 1:20 PM | INDYCAR QUALIFYING / FAST 6 |
| 1:30 PM - | 2:00 PM | INDY LIGHTS AUTOGRAPH SESSION – FAN VILLAGE |
| 1:35 PM - | 2:05 PM | ARCA QUALIFYING |
| 2:20 PM - | 3:10 PM | INDY PRO 2000 RACE 3 (30 LAPS OR 50 MIN) |
| 3:25 PM - | 3:45 PM | INDY LIGHTS QUALIFYING |
| 4:15 PM - | 4:45 PM | INDYCAR FINAL PRACTICE |
| 5:30 PM - | 7:30 PM | ARCA RACE (57 LAPS) |

SUNDAY 4, 2022

| 7:45 AM - | | INDYCAR MINISTRY – DEVOTIONAL (OUTSIDE INDYCAR TECH PAD) |
|------------|----------|--|
| 8:00 AM - | | INDYCAR MINISTRY – MASS (<i>TENT, WEST PADDOCK</i>) |
| 9:00 AM - | 10:00 AM | TWO SEATER & EVENT CAR RIDES |
| 10:20 AM - | 11:15 AM | INDY LIGHTS RACE (35 LAPS OR 55 MIN) |
| 12:30 PM - | | INDYCAR RACE (110 LAPS) |

SERIES LISTING:

COOPER TIRES INDY PRO 2000 GRAND PRIX OF PORTLAND (INDY PRO 2000)
COOPER TIRES USF2000 GRAND PRIX OF PORTLAND (USF2000)
INDYCAR SERIES
INDY LIGHTS PRESENTED BY COOPER TIRES
ARCA

MEDICAL INFORMATION:

INFIELD CARE CENTER (MINOR INJURIES): ADJACENT TO INFIELD T&S BUILDING

HOSPITAL (MINOR INJURIES & TRAUMA): LEGACY EMANUEL MEDICAL CENTER, 2801 N. GANTENBIEN AVE., PORTLAND, OR

BURN CENTER: LEGACY EMANUEL MEDICAL CENTER, 2801 N. GANTENBIEN AVE., PORTLAND, OR

MEETING INFORMATION:

DRIVERS MEETING:

THURSDAY AT 3:30 PM - USF2000 - SERIES HOSPITALITY TENT THURSDAY AT 4:00 PM — INDY PRO 2000 - SERIES HOSPITALITY TENT

CREW CHIEF:

WEDNESDAY AT 5:00 PM AT THE TECH TRAILER (IP2 & USF2000)

TEAM OWNERS MEETING:

THURSDAY AT 5:00 PM AT THE SERIES HOSPITALITY TENT (IP2 & USF2000)

